Bij de Vereende kunnen mensen die elders geen verzekering kunnen afsluiten toch een verzekering vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met een EVR-melding vanwege verzekeringsfraude. Bij de aanvraag van een verzekering vinden de verschillende verzekeringsmaatschappijen hierbij het risico voor een verzekering te groot en wijzen deze de aanvraag af.

Het is echter niet alleen fraude waardoor verzekeringen worden afgewezen maar, ook bijvoorbeeld drankgebruik achter het stuur of mensen met een crimineel verleden. Bij de aanvraag van de verzekering komt hierbij een melding naarvoren van Stichting CIS, het Centraal Informatie Systeem. Deze algemene database houdt verschillende data bij die betrekking heeft op verzekeringen. Denk hierbij aan schadeclaims, juridische geschillen en risicovolle omstandigheden. Deze gegevens worden door verzekeraars geraadpleegd bij het beoordelen van nieuwe verzekeringsaanvragen. Stichting CIS is voor iedereen inzichtelijk dus mocht u niet weten waarom verzekeraars u niet accepteren, kan u altijd Stichting CIS raadplegen.

Naast verzekeringen die op basis van risico’s van een verzekeringsnemer worden afgewezen biedt de Vereende ook verzekeringen aan voor moeilijk verzekerbare risico’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzekering van een bezorgscooter, een taxi of een woning die al geruime tijd leegstaat. Reguliere maatschappijen vinden hierbij bijvoorbeeld de schadelast te hoog en bieden hier geen verzekering voor aan. De Vereende heeft hier wel maatwerkoplossingen voor beschikbaar.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts staan klaar om naar uw wensen te luisteren, uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar de beste verzekeringsoptie. Wij kunnen snel en eenvoudig een offerte opstellen. Zo kan u snel en eenvoudig de bescherming krijgen die u nodig hebt. Stap gerust naar binnen voor een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met