Naast autoverzekeringen bieden wij ook verzekeringen aan speciaal voor oldtimers. Oldtimers zijn vaak auto’s die ouder zijn dan 30/40 jaar en vooral als pleziervoertuig gebruikt worden. Net als bij een autoverzekering bestaat er bij de oldtimerverzekering keuze uit drie dekkingsvormen. Dit zijn namelijk:

  • WA
  • WA beperkt casco
  • WA volledig casco

Het is aan u om te bepalen welke dekking het best bij u en de auto past. Bij een oldtimerverzekering kan ook een ongevallen inzittende verzekering of schade inzittende verzekering bij gesloten worden. De premie bij een oldtimerverzekering is afhankelijk van de volgende factoren: dekking, eigen risico en waarde van de auto. Wij verzekeren niet alleen oldtimers, maar ook youngtimers. Dit zijn auto’s tussen de 15 en 25 jaar oud.

Naast oldtimers en youngtimers is het bij ons ook mogelijk om een motor oldtimer te verzekeren. Wij spreken van een motor oldtimer, wanneer deze ouder is dan 30 jaar. Bekende oldtimers zijn: Harley-Davidson, Indian en Ducati. Wilt u weten of uw auto/motor in aanmerking komt voor de oldtimerverzekering, neem gerust contact met ons op.