In u vrije tijd kunt kunt u tegen een aantal verzekeringen aanlopen die van toepassing zijn. Zo zou u bijvoorbeeld op vakantie kunnen gaan waarbij een reis- en/of annuleringsverzekering handig zou zijn. Hiermee komt u niet voor verassingen te staan tijdens of voor de reis. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de dekking voor de bagage, een speciale wintersportdekking of een verlengde reisduur meeverzekeren. Gaat u nu 1 keer per jaar op vakantie dan adviseren wij vaak hierbij de kortlopende variant van de reisverzekering maar zijn er ook weekendjes weg en meerdere reizen op de planning dan kan al snel de doorlopende reisverzekering uit.

Qua ontspanning kunnen er ook nog andere verzekeringen om de hoek komen kijken als u bijvoorbeeld een pleziervaartuig heeft aangeschaft en hier mee wil gaan varen. Hiervoor zijn dan weer op maat gemaakte verzekeringen voor verschillende type boten. Ook kunnen hier weer allemaal keuzes worden gemaakt qua dekking met daarbij weer optionele aanvullende dekkingen.

Bent u meer van de ontspanning op het vaste land dan kunnen wij bijvoorbeeld ook een quadverzekering, een verzekering voor de Segway maar natuurlijk ook gewoon de fietsverzekering onderbrengen. Zo zorgt u er voor dat u zonder enige zorgen op pad kan.

Wenst u meer informatie over bovenstaande verzekeringen of een ander type vrijetijdsverzekering wij zoeken graag voor u een product op maat. Hieronder vindt u ook nog een gedeelte van ons aanbod met wat extra informatie: